Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 2014 Nisan ayında yapılacak Engelli Memur Seçme Sınavı’na (EMSS) kadar bir atamanın yapılmayacağını söyledi.
4 Aralıkta yayınladığımız haberde, 2012 ÖMSS ile yeni atama olmayacak demiştik. Tıklayınız. Bakan Şahin bu konuya dair haberimizi yaptığı açıklama ile doğruladı.
Bitlis ziyareti sonrası Ankara’ya dönmek Batman havaalanına gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Batman Valisi Yılmaz Arslan, AK Parti il Başkanı Murat Güneştekin ve Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan kız çocukları tarafından karşılandı. Çocuklarla yakından ilgilenen Bakan Şahin VİP’e geçerek soruları yanıtladı. Engelli atamalarıyla ilgili Bakan Şahin, 2014 Nisan ayında yapılacak sınav öncesinde 3. atamanın yapılmayacağı ve 2014 Nisan ayında yapılacak sınav için hazırlıkların sürdüğünü söyledi. Şu anda açık kadrolarla ilgili bütün boş kadroları dolduracak bir çalışma yaptıklarını söyleyen Bakan Şahin, 2014 yılında yapılacak sınav için yerel yönetimlerde, üniversitelerde kamuda hangi bakanlıkta ne kadar açık varsa topladıklarını ve toplam sayılardan sonra kamuya alınacak engelli sayısının belli olacağını söyledi.
DERNEK ADINA ARSA SATIN ALINMIŞ, ENGELLİLER İÇİN EĞİTİM TESİSİ PROJE ÇALIŞMALARI BAŞLAMIŞTIR.
ENGELLİ VE AİLELERİNE YÖNELİK SOSYAL, KÜLTÜREL, EĞİTİM, SPOR, SANAT VE YARDIMLAŞMA KAPSAMINDA ÇALIŞAN KURULUŞUMUZUN, DAHA ETKİN VE VERİMLİ OLABİLMESİ İÇİN SPONSORLUKLAR, AİDATLAR VE BAĞIŞLARA AYRICA GIDA YARDIMLARI, TEKERLEKLİ SANDALYE VE AKÜLÜ ARAÇLAR GİBİ ÇEŞİTLİ MEDİKAL MALZEMELERE İHTİYAÇ DUYULMAKTADIR.
BAĞIŞ YAPMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZ DİLEDİKLERİ ZAMAN, GÖNÜL RIZALARI İLE BAĞIŞLARINI YAPABİLMELİDİR. İSTİSMARCILARA LÜTFEN FIRSAT VERMEYİNİZ. EV VE İŞ YERLERİ GEZİLEREK , ÇEŞİTLİ ÜRÜN SATIŞLARI, TİYATRO BİLETLERİ, TELEFONLARLA ARAYIP YA DA KAPINIZA GELİP, DERNEKLER VEYA ENGELLİLER ADINA PARA İSTEYENLERE KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ!
TÜRKİYE İŞ BANKASI ETİMESGUT ŞUBESİ HESAP ADI: TÜM ENGELLİLER VE AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (TÜRK LİRASI bağış hesap no: 4263- 0115856) (IBAN TL TR33 0006 4000 0014 2630 1158 56 )
VAKIFLAR BANKASI ETİMESGUT ŞUBESİ HESAP ADI: TÜM ENGELLİLER VE AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (TÜRK LİRASI bağış hesap no: IBAN (TR 870001500158007304832375)
TÜRKİYE İŞ BANKASI ETİMESGUT ŞUBESİ HESAP ADI: TÜM ENGELLİLER VE AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (EURO bağış hesap no: 4263- 26989) (IBAN EURO TR12 0006 4000 0024 2630 0269 89)
TÜRKİYE İŞ BANKASI ETİMESGUT ŞUBESİ HESAP ADI: TÜM ENGELLİLER VE AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (USD bağış hesap no: 4263-0026975) (IBAN USD TR02 0006 4000 0024 2630 0269 75)