TEL : 0312 245 40 40
TÜM ENGELLİLER VE AİLELERİ
YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

Bennur KARABURUN’dan Flaş Açıklamalar!

Eklenme Tarihi : 18 Şubat 2017 Kategori : Haberler | Facebook'da Paylaş | Twitterda Paylaş | 397 kez okunmuş.

Bursa Milletvekili Bennur KARABURUN yerel bir TV programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerden sonra engelli kardeşlerimizin özellikle merak ettiği Mart ayında yapılacağı belirtilen atamaların daha sonrasında da neden Temmuz ayına alındığını açıkladı.

İşte çok merak edilen o açıklamalar

“Çok sıkıcı takipçisiyim ben özellikle EKPSS sınavında. Elimden geldiği kadar destek vermeye çalışıyorum ki bunda sosyal politikalar başkanımız Öznur çalık hanımefendinin de Engelli Koordinasyon merkezimizin başkanı olan hacı Ahmet ÖZDEMİR’le birlikte bir ekip halinde iyi çalışıyoruz. Şubat ayına engelli öğretmenlerin atamasının müjdesini vermiştik. Ardından da Mart ayında diğer engelli kardeşlerimizin ataması olacak diye fakat Bakanlar değişti. Sonrasında tabi bu bakanların değişmesinin haricinde biliyorsunuz olağanüstü hal yaşıyoruz ve kimse gerçekten de olağanüstü halde olduğumuzun farkında değil. O kadar normal bir şekilde ilerliyor ki hayat geçmiş dönemlerdeki o halleri de biliyorsunuz. Fakat bazı dengeleri oturtabilmek için 3 ay gibi bir süre ertelenmiş oldu. Temmuz ayına alınmış oldu. Ben şunu söylüyorum engelli kardeşlerime evet başta bu şekildeydi sonrasında böyle oldu. Keşke söylemeseydim, biraz daha sabredebilseydim. Belki benim sabırsızlığım oldu burada. Ama ben eminim ki benim engelli kardeşim sabırlıdır. Sağlıklı insanlardan daha sabırlıdır aslında engelliler. Biraz daha sabredebileceklerine inanıyorum.” dedi.

 

SIGNIFICANT EXPLANATIONS OF

BENNUR KARABURUN          
Bursa deputy Bennur KARABURUN had a statement on the agenda in a local TV program. After evaluating the agenda  she explained why  the appointments especially her disability brothers and sisters were interested in will have been carried out in July even though it was said that it would be done in March.

Here are the very significant explanations: “I am a very good follower of the EKPSS exam. I try to give support as much as I can, and we are working well as a team together with our head of social policy, Öznur ÇALIK lady and Ahmet ÖZDEMİR who is the president of our Disabled Coordination Center. In February we gave the good news of the appointment of disabled teachers. Also we said that in March we will have the appointment of our other disabled brothers but the Ministers have changed. Later, apart from the changes of these ministers, we know that we are in a state of emergency and nobody really knows that we are in a state of emergency. It goes so normal ,you know what life was like in the past. But it was postponed for 3 months to settle some of the balances. It was taken in July. I say my disabled brothers that this changes happened afterwards. I wish I was not saying, I could have been a little more patient. Maybe I was a bit impatient in this situation. But I’m sure my disabled brother is patient. Disabled people are more patient than healthy people actually. I believe they will be able to have a little more patience.”

 


DERNEK ADINA ARSA SATIN ALINMIŞ, ENGELLİLER İÇİN EĞİTİM TESİSİ PROJE ÇALIŞMALARI BAŞLAMIŞTIR.

ENGELLİ VE AİLELERİNE YÖNELİK SOSYAL, KÜLTÜREL, EĞİTİM, SPOR, SANAT VE YARDIMLAŞMA KAPSAMINDA ÇALIŞAN KURULUŞUMUZUN, DAHA ETKİN VE VERİMLİ OLABİLMESİ İÇİN SPONSORLUKLAR, AİDATLAR VE BAĞIŞLARA AYRICA GIDA YARDIMLARI, TEKERLEKLİ SANDALYE VE AKÜLÜ ARAÇLAR GİBİ ÇEŞİTLİ MEDİKAL MALZEMELERE İHTİYAÇ DUYULMAKTADIR.

BAĞIŞ YAPMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZ DİLEDİKLERİ ZAMAN, GÖNÜL RIZALARI İLE BAĞIŞLARINI YAPABİLMELİDİR. İSTİSMARCILARA LÜTFEN FIRSAT VERMEYİNİZ. EV VE İŞ YERLERİ GEZİLEREK , ÇEŞİTLİ ÜRÜN SATIŞLARI, TİYATRO BİLETLERİ, TELEFONLARLA ARAYIP YA DA KAPINIZA GELİP, DERNEKLER VEYA ENGELLİLER ADINA PARA İSTEYENLERE KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ!

TÜRKİYE İŞ BANKASI  ETİMESGUT ŞUBESİ HESAP ADI: TÜM ENGELLİLER VE AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (TÜRK LİRASI bağış hesap no: 4263- 0115856) (IBAN TL TR33 0006 4000 0014 2630 1158 56 )

VAKIFLAR BANKASI  ETİMESGUT ŞUBESİ HESAP ADI: TÜM ENGELLİLER VE AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (TÜRK LİRASI bağış hesap no: IBAN (TR 870001500158007304832375)

TÜRKİYE İŞ BANKASI  ETİMESGUT ŞUBESİ HESAP ADI: TÜM ENGELLİLER VE AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (EURO bağış hesap no: 4263- 26989) (IBAN EURO TR12 0006 4000 0024 2630 0269 89)

TÜRKİYE İŞ BANKASI ETİMESGUT ŞUBESİ HESAP ADI: TÜM ENGELLİLER VE AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (USD bağış hesap no: 4263-0026975) (IBAN USD TR02 0006 4000 0024 2630 0269 75)