TEL : 0312 245 40 40
TÜM ENGELLİLER VE AİLELERİ
YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

EVDE EĞİTİM GÖREN ENGELLİLER İÇİN YIL SONU ETKİNLİĞİ

Eklenme Tarihi : 12 Haziran 2014 Kategori : Haberler | Facebook'da Paylaş | Twitterda Paylaş | 436 kez okunmuş.

– Evde eğitim gören öğrenciler için eğitim yılı sonu etkinliği düzenlendi.

Öğretmen Evi Düğün Salonunda, evde eğitim gören öğrenciler için Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliğine engelli 40 öğrenci ve aileleri ile RAM yetkilileri katıldı.

RAM Müdürü Tufan Korkmaz, okula gidemeyen sağlık durumları evde eğitim görmeye müsait öğrenciler için düzenlen programın önemini dile getirip, 2004 yılında bir öğrenci ile başladıkları evde eğitim hizmetinin bugün 40 engelli çocuk öğrenciye ulaştığını söyledi. Korkmaz, “Daha önceki yıllarda Avrupa ülkelerinde eğitim gören öğrenciler için, keşke bizim ülkemizde de olsa deniyordu. Çok şükür şimdi bizim ülkemizde de evde eğitim gören öğrenciler gün geçtikçe artıyor” diyen Korkmaz, engellilere hizmetin her geçen gün arttığını vurguladı.

Öğrenciler koro şeklinde şarkılar söylerken, resimleri de sergilendi.

Bu arada, engelli babası Sami Aydın ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada, zihinsel ve bedensel engelliler için ayrı ayrı yerlerde eğitim verilmesini önerdi


DERNEK ADINA ARSA SATIN ALINMIŞ, ENGELLİLER İÇİN EĞİTİM TESİSİ PROJE ÇALIŞMALARI BAŞLAMIŞTIR.

ENGELLİ VE AİLELERİNE YÖNELİK SOSYAL, KÜLTÜREL, EĞİTİM, SPOR, SANAT VE YARDIMLAŞMA KAPSAMINDA ÇALIŞAN KURULUŞUMUZUN, DAHA ETKİN VE VERİMLİ OLABİLMESİ İÇİN SPONSORLUKLAR, AİDATLAR VE BAĞIŞLARA AYRICA GIDA YARDIMLARI, TEKERLEKLİ SANDALYE VE AKÜLÜ ARAÇLAR GİBİ ÇEŞİTLİ MEDİKAL MALZEMELERE İHTİYAÇ DUYULMAKTADIR.

BAĞIŞ YAPMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZ DİLEDİKLERİ ZAMAN, GÖNÜL RIZALARI İLE BAĞIŞLARINI YAPABİLMELİDİR. İSTİSMARCILARA LÜTFEN FIRSAT VERMEYİNİZ. EV VE İŞ YERLERİ GEZİLEREK , ÇEŞİTLİ ÜRÜN SATIŞLARI, TİYATRO BİLETLERİ, TELEFONLARLA ARAYIP YA DA KAPINIZA GELİP, DERNEKLER VEYA ENGELLİLER ADINA PARA İSTEYENLERE KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ!

TÜRKİYE İŞ BANKASI  ETİMESGUT ŞUBESİ HESAP ADI: TÜM ENGELLİLER VE AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (TÜRK LİRASI bağış hesap no: 4263- 0115856) (IBAN TL TR33 0006 4000 0014 2630 1158 56 )

VAKIFLAR BANKASI  ETİMESGUT ŞUBESİ HESAP ADI: TÜM ENGELLİLER VE AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (TÜRK LİRASI bağış hesap no: IBAN (TR 870001500158007304832375)

TÜRKİYE İŞ BANKASI  ETİMESGUT ŞUBESİ HESAP ADI: TÜM ENGELLİLER VE AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (EURO bağış hesap no: 4263- 26989) (IBAN EURO TR12 0006 4000 0024 2630 0269 89)

TÜRKİYE İŞ BANKASI ETİMESGUT ŞUBESİ HESAP ADI: TÜM ENGELLİLER VE AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (USD bağış hesap no: 4263-0026975) (IBAN USD TR02 0006 4000 0024 2630 0269 75)